Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Säkra besök på vård- och omsorgsboenden för äldre

För dig som vill besöka någon av kommunens vård- och omsorgsboenden för äldre så gäller fortsatt försiktighet. Den bedömningen gör Region Stockholm utifrån den nuvarande situationen kring smittspridning av covid-19. Besökare bör därför fortsatt följa regionala rekommendationer för att undvika att smitta förs in på boendet.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus Seniorer

Närundervisning i skolan under höstterminen

Närundervisning i klassrummen ska vara huvudregeln för alla grundskolor och gymnasieskolor i höst. Det är budskapet från regeringen och Folkhälsomyndigheten, under en presskonferens på tisdagen.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Ta hand om dig i midsommar!

Det är fortfarande viktigt att visa omtanke och hålla sig till folkhälsomyndighetens rekommendationer. Gör vad du kan för att undvika skador och att smittas eller smitta andra med covid-19 under midsommarhelgen.
Läs mer

Coronavirus

Seniorträffar öppnar för verksamhet utomhus

Socialnämnden har beslutat att seniorträffarna Idala seniorträff och Mörbygårdens vänner kan öppna för aktiviteter utomhus från och med 15 juni.
Läs mer

Coronavirus Seniorer

En trygg och säker skolavslutning

Vi närmar oss skolavslutningar och studenttider där vi som kommun tillsammans med våra samverkanspartners arbetar för att allt ska ske så tryggt och säkert som möjligt. Vilka insatser gör vi för våra ungdomar? På vilket sätt kan du som förälder hjälpa till? Vilka regler gäller i år med anledning av det rådande pandemiläget?
Läs mer

Förskola & skola Trygghet & säkerhet Coronavirus