Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Folkhälsomyndigheten har nya anpassade rekommendationer efter vaccination

I dag 16 april har Folkhälsomyndigheten gått ut med anpassade rekommendationer för personer som vaccinerats mot covid-19. Danderyds kommun återkommer med information hur dessa rekommendationer påverkar kommunala verksamheter i början av nästa vecka.
Läs mer

Coronavirus Seniorer

Region Stockholm öppnar upp vaccinering för 65-plus

Med start idag 15 april kan personer födda 1956 och tidigare boka tid för vaccination på någon av länets tio vaccinationsmottagningar via 1177 eller appen Alltid Öppet.
Läs mer

Coronavirus Seniorer

Kostnadsfri affärsrådgivning till företag inom besöksnäringen

Har ditt företag inom besöksnäringen påverkats av pandemin? Behöver du stöd i att rusta företaget för framtiden eller ställa om hela eller delar av verksamheten? I ett EU- finansierat projekt erbjuder Region Stockholm tillsammans Almi Stockholm Sörmland kostnadsfri skräddarsydd affärsrådgivning som är speciellt framtagen och behovsanpassad till företag inom besöksnäringen.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare Coronavirus

Region Stockholm öppnar för vaccination av personer som är 70 och äldre

Då Region Stockholm har god tillgång till vaccin kan du som är 70 och äldre boka dig för en vaccination mot covid-19 på en av de fyra vaccinationsmottagningarna i Stockholm.
Läs mer

Coronavirus Seniorer

Polisen varnar för bedrägerier kring vaccination

Nu är det många som vill vaccinera sig mot covid -19 och det utnyttjar bedragare. Varje vecka får polisen in anmälningar om bedrägeriförsök, som ofta sker via telefon. Läs mer
Läs mer

Trygghet & säkerhet Coronavirus Seniorer