Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Sidan kan inte hittas

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Vi ber om ursäkt för besväret, men den sida du söker kan inte hittas. Det kan bero på att sidan inte längre finns eller har bytt namn.

Vill du göra en felanmälan, lämna en synpunkt till kommunen, använda en e-tjänst eller ladda ned en blankett kan du göra det på vår samlingssida e-tjänster.

Danderyds sida för e-tjänster

Pröva gärna att söka i sökrutan högst upp på sidan för att hitta rätt. Om det du söker saknas eller om du hamnat här via en länk får du gärna rapportera felet till oss genom att skicka en e-post till