Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Cykeldagen 4 maj

2018-04-23 10:49

cyklist

Fredagen den 4 maj är det dags för årets cykeldag i Danderyd. Cykla förbi Danderyds sjukhus T-bana eller cykelparkeringen vid Mörby station på morgonen. På eftermiddagen finns vi på plats utanför T-baneingången vid Mörby centrum. Prata med oss samtidigt som du kan få din cykel genomgången av cykelmek (endast vid Danderyds sjukhus) eller plocka upp vår goodiebag.

Danderyds kommun har en stor fördel jämfört med andra kommuner då vi har korta avstånd och att det finns ett väl utbyggt cykelnät. Ju färre fordon vi har på vägarna desto bättre miljö får vi i kommunen. Att cykla främjar även hälsan.

Schema 4 maj

7.30 - 9.00 Danderyds sjukhus (cykelpumpen) & Mörby station (södra cyckelstället)

Vår cykelmek ger alla cyklar kärlek! Mekanikern kollar växlar, pumpar hjul och gör mindre justeringar. Kommunens representanter är på plats och svarar på dina cykelfrågor och delar ut goodiebags medan du väntar på din gratis cykelgenomgång.

OBS! Cykelmekaniker finns endast vid Danderyds sjukhus.

11.00 - 16.00 Mörby centrum norra delen vid ingången till t-banan

Vår mekniker är åter på plats och erbjuder alla besökare en gratis cykelgenomgång. Träffa kommunens representanter.

Varmt välkommen till cykeldagen!