Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Gott nytt år!

2017-12-29 09:44

Snart är nyårshelgen här med fest, glitter och förväntan. Kom ihåg att var försiktig med fyrverkerier och tänk även på att det finns människor och djur som är rädda för dem. Vi önskar alla ett Gott nytt år och en bra start på 2018.

Vid hantering av fyrverkerier är det viktigt att det sker på ett tryggt sätt så att ingen skadar sig. Tänk även på att det finns människor och djur som är rädda för fyrverkerier. För att du ska få köpa eller använda fyrverkerier finns en åldersgräns på 18 år.

Fyrverkeri samt andra pyrotekniska varor

Danderyd har i den lokala ordningsstadgan i § 19 dessa regler kring fyrverkeri och andra pyrotekniska varor.

§ 19 Det är förbjudet att använda pyrotekniska varor närmare än 200 meter från byggnader inom sjukhusområdet, Danderyds sjukhus samt offentlig plats inom byggnaden, Mörby centrum.

Ordningsstadga om fyrverkerier finner du på:

Fyrverkerier