Försenad sophämtning till följd av tekniska problem

2019-04-24 09:27

På grund av tekniska problem ligger Suez efter med sophämtningen. Fastighetsägare på nedanstående gator är kvar från tisdagen och ska låta kärlen stå kvar där de brukar på tömningsdagen tills de blivit tömda. Berörda adresser:

Nora Strand, Blomsterstigen, Fågelvägen, Ekbacksvägen, Syrénvägen, Rosornas väg, Nora Gårdsvägen, Lindvägen, Källvägen, Slagrutevägen, Enstigen, Långbackavägen, Kvarnstigen, Sunnerbovägen, Hagvägen, Skogsdalsvägen, Båtsmansvägen och Klingstavägen.

Systemet för boende- och infartsparkering stänger för uppgradering 24 april

2019-04-23 10:06

Det går inte att ansöka eller förnya sitt tillstånd för boende- och infartsparkering under onsdagen den 24 april på grund av systemuppgradering. Du kan parkera fritt på våra för boende- och infartsparkeringar under onsdagen, 24 april. Systemet tas åter i drift torsdagen den 25 april och då kan ansökningar eller förnyelse av tillstånd utföras precis som vanligt.

Företagarmässa 11 april i Mörby centrum

2019-04-05 11:21

Företagarmässan arrangeras årligen av Företagarna Danderyd och Danderyds kommun. Syftet är att ge företagare möjlighet att träffa företagare och att marknadsföra sig och att ge unga entreprenörer under utbildning, UF, möjlighet att träffa företagare.

Några punkter ur programmet:

  • kommunstyrelsens ordförande Hanna Bocander inviger mässan
  • Energi- och klimatrådgivning med Ruth Meyer, energi- och klimatstrateg i Danderyd
  • Unga företagare (UF-företag) presenterar sig
  • Bästa UF-företag från Danderyds gymnasieskolor utses
  • Årets Företagare Danderyd utnämns

Mässan pågår kl 11-17 och det är fri entré. Ingen föranmälan behövs. För att ta del av tider och fullständigt program, besök foretagsmassandanderyd.se.

Varmt välkommen!