Tidsresan

Välkommen till Kulturskolans TIDSRESA - en resa genom tid och rum, där du möter musik, dans, teater och konst från olika tidsepoker.

Tidsresan är en annorlunda föreställning, ni får möta olika tidsepoker på 6 olika "scener" i Danderydsgården. Ni kommer att förflytta er i grupp och i vissa fall även medverka. Föreställningen rekommenderas inte för yngre barn eller för dig som har svårt att förflytta dig/gå i trappa eller behöver sitta ner (vid behov hjälper vi till med en anpassad förflyttning -ta kontakt!).

TIDSRESAN börjar kl 17.52 och beräknas sluta kl 20.30. Det kommer att finnas servering i foajén från kl 1730 och en kortare paus under kvällen. Vi uppmanar alla att ställa sina klockor så att Tidsresan kan börja i rätt tid!

Varmt välkomna att boka biljett till den 13 eller 14 februari!

BILJETTER måste bokas (lokalen tillåter ett begränsat antal personer)!
Det är många medverkande i TIDSRESAN och Danderydsgården har ett begränsat antal platser. För att alla medverkande skall få chansen att uppträda för sina allra närmaste erbjuds max 2 biljetter per elev. De går i första hand till de medverkandes föräldrar alt syskon från 10 år och därefter går biljetterna till övriga intresserade. Vi hoppas att ni respekterar detta så att alla får minst 2 platser. Önskar ni fler än 2 platser kan ni anmäla det på väntelistan, ev. överblivna biljetter fördelas efter den 9/2.  Till BOKNINGEN