Kalendarium Näringslivssträffar 2022

Medarbetarbilder tagna på Djursholms slott av Erik Somnäs 2020

Walk and talk med fokus på förbättrat lokalt företagsklimat

1 juni 11.30-13.30 Plats: Djursholms slott 

Vi ses och promenerar tillsammans en blandning av företagare, politiker och tjänstemän för att samtala kring hur Danderyds företagsklimat kan utvecklas och stärkas. Efter promenad äter vi en gemensam lunch på Djursholms slott. Jessica Drugge, biträdande regionchef på Svenskt Näringsliv gästar oss för att delge företagens svar i den enkät som legat ute under vintern och våren, som undersökt hur ni som är näringsidkare upplever företagsklimatet i Danderyd. Varmt välkommen!

Osa senast den 25 maj till Anna Wallin:

anna.wallin@danderyd.se

 

Hållbart företagande – vad betyder det?

16 juni 07.30-09.00 Plats: Företagarna i Danderyd på Vendevägen 89

Hållbarhet som begrepp är på allas läppar och förknippas ofta med miljömedvetenhet och klimatmål. För oss som företagare inbegriper hållbarhet förstås detta men också ett antal fler aspekter som gör att våra företag blir hållbara i längden.

Kunder och partners förväntar oss att de produkter och tjänster vi levererar är av hög kvalité, att projekt blir genomförda i tid och att våra affärsmodeller är hållbara och etiska.

Detta och mycket mer inom området hållbarhet kommer vi att diskutera under ett rundabordssamtal torsdagen 16 juni kl 07:30-09:00 hos Företagarna i Danderyd på Vendevägen 89.
Lars Wiigh, vice ordförande Företagarna Danderyd kommer att hålla en inledning följt av en intressant diskussion med deltagarna.

Välkomna!

 

Fixa laddplats för företag

11 september 11.00-13.00 Plats: Täby kommunhus

Vill du fixa laddplats på ditt företag med rätt förutsättningar och rätt bidrag?

Då är du välkommen till vårt kostnadsfria lunchseminarium med minimässa i Täby kommunhus, där du får veta mer om hur du fixar laddplats till ditt företag. Inbjudan med mer information kommer närmare inpå, men boka gärna in datumet i kalendern redan nu.

Arrangör: Energi- och klimatrådgivningen i Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm & Österåker

 

Nätverqet i Danderyd är ett nätverk för kvinnliga egenföretagare

Nätverqet är öppet för alla kvinnor som bor eller driver sitt företag i Danderyd. Vi träffas över frukost första fredagen i varje månad med olika teman, nu i vår kommer vi bland annat att få deklarationstips och prata om familjeföretag och generationsskiften. Det finns två grupper, en svensktalande som träffas 08.00-09.30 och en engelsktalande som träffas 09.30-11.00. Mötena hålls på Mulligans på Djursholms golfklubb.

Kontakt och frågor

För mer information, kontakta Jenny Hermelin på 070-380 15 55 eller jenny@djursholmyoga.se alternativt Zen Holmgren på 070-924 72 60 eller zen@writeindanderyd.com.

 

 

Uppdaterad: 2022-05-23

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.