Låtskrivarkurs på Red End Studios

Hur skriver man musik – på riktigt? Är du 13-18 år, tycker om att skriva musik, vill bli bättre på det och vill lära dig mer om hur du kan sprida dina låtar till en större publik? Missa inte vår låtskrivarkurs!

Är att skriva låtar något man kan lära sig eller något som bara händer av sig självt? Finns det vissa som kan och andra som inte kan? Är du nyfiken på vad du skulle kunna göra med de ord och melodier som ibland flyger runt däruppe i huvudet? Då är det här kursen för dig.

Du kommer också att få lära dig att använda en musikstudio och hur du gör för att få ut din musik på till exempel Spotify, YouTube eller Soundcloud.

Ingen tidigare erfarenhet krävs – bara nyfikenhet!

Elin Wiigh och Petter Jonsson håller i kursen

Elin Wiigh är sångerska och låtskrivare och har skrivit låtar sedan hon knappt visste vad det var. Nu har hon blivit 19 och tack vare flera år på scen och olika låtskrivarutbildning lärt sig lite mer. Elin kommer att bjuda på en smällkaramell av låtskrivartips, övningar och sina egna erfarenheter av att skapa musik.

Petter Jonsson är producent med ett förflutet i musikbranschen. Nu arbetar han som studio- och eventansvarig på Fribergagården. Petter kommer att dela med sig av sina erfarenheter ifrån musikbranschen, där han drivit skivbolag och management för artister och låtskrivare, och ge sina bästa tips på vad man kan tänka på om man vill släppa sin musik och sprida den via till exempel sociala medier.

Red End Studios är en musikstudio på Fribergagården. Här kan ungdomar låna och lära sig spela instrument, spela in låtar och även få hjälp att sprida sin musik.

Tid, plats och anmälan

När: 29-31 juli

Tid: klockan 16-20

Ålder: 13-18 år

Plats: Red End Studios på Fribergagården.

Anmäl dig till Elin Wiigh:

ewiigh@gmail.com

Begränsat antal platser. Vi bjuder på fika. Gratis!

Uppdaterad: 2020-06-26

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.